Welkom bij onze gastenboek

Laat een reactie achter

14 comments on “Welkom bij onze gastenboek

  1. Laat hier een reactie achter

    • Laura Verkerk schreef:

      We zijn ontzettend blij met Houssnia als gastouder voor ons zoontje! Hij komt altijd heel vrolijk thuis. Zij kijkt heel goed naar wat Manuel nodig heeft en doet altijd leuke dingen met hem zoals tekeningen maken, naar de kinderboerderij, bibliotheek, de markt. In het begin was ons zoontje erg onrustig en Houssnia nam alle tijd om met ons mee te denken wat hem zou helpen.

    • Charissa Kuijten schreef:

      Onze dochter Lareyna heeft het ontzettend fijn gehad bij gastouder Houssnia. Ze is heel rustig en doet veel leuke dingen met de kinderen zoals tekenen en knutselen. Zelfs met Sinterklaas pepernoten bakken! Het is dat we niet meer in Utrecht wonen anders was ze niet weggaan bij Houssnia.
      Houssnia, Lareyna zal je missen.

    • Marleen Busscher schreef:

      Na een slechte ervaring bij een andere gastouder, kwamen we in 2018 met ons zoontje van toen vijf maanden oud bij Houssnia. Zij wilde het wel proberen met hem en stond ook wel open voor het gebruik van wasbare luiers (voor ons erg belangrijk). Na enkele weken wennen aan de nieuwe situatie, veel afstemmen en veel geduld van Houssnia ging het bij haar gelukkig wel goed. Houssnia heeft engelen geduld, biedt ontzettend veel liefde, structuur, duidelijke grenzen en kijkt goed naar wat onze kinderen nodig hebben. Houssnia is een buitenmens en dat is een feest voor de kinderen. De speeltuin
      en de kinderboerderij, lekker spelen, wandelen en buiten eten. Verjaardagen en afscheid van kindjes worden altijd gevierd. Zij is alles en meer wat wij willen voor onze kinderen. De oudste gaat inmiddels naar school en heeft zijn plekje afgestaan aan zijn zusje, maar hij komt nog graag na school spelen.
      Het enige nadeel voor ons als ouders… de kinderen willen aan het einde van de dag soms niet meer mee naar huis. 😉

    • Samira Barghadouch schreef:

      Ons zoontje kwam voor het eerst bij Houssnia toen hij 2 jaar oud was. Nooit ergens anders dan samen met mama, en at nauwelijks. Na 3 weken ging hij met alle plezier naar Houssnia toe, en was zijn eetlust enorm gegroeid. Dankzij Houssnia! Een Liefdevol, Warme en altijd Ondernemende gastouder!

    • Liza schreef:

      Houssnia is fan-tas-tisch. Onze dochter Cato was vanaf 4 maanden 2 keer in de week bij haar en haar lieve gezin. Zoveel liefde, speelsheid, controle, duidelijkheid en zachtheid. Je zag bij ieder kindje dat hij of zij zich goed voelde in het bijzijn van Houssnia.

      Het is best spannend om je kleine baby achter te laten op het begin. Houssnia hield ons op de hoogte gedurende de dag en gaf ons soms ook tips voor de ontwikkeling van Cato. Erg fijn als jonge nieuwe ouders. Wij vonden het belangrijk dat de kinderen veel buiten kwamen, gelukkig gebeurde dat vrijwel iedere dag. In de kinderwagen of knuffelend in de draagzak, Cato vond alles best.

      Lieve Houssnia, Tarik en Farah, dank jullie wel voor alle fijne dagen die Cato bij jullie is geweest. We hopen dat het goed met jullie gaat en zien jullie hopelijk snel weer een keertje. Liefs!

  2. G. Raouf schreef:

    Ook wij zijn ontzettend blij met Houssnia als gastouder voor ons dochtertje van twee jaar!
    Houssnia is een hele liefdevolle en energieke gastouder die structuur geeft, heel zorgzaam is en goed weet wat de behoefte van ieder kind is. Ze doet dagelijks veel leuke activiteiten met de kinderen zoals naar (diverse) speeltuinen gaan, tekenen, knutselen, boekjes lezen, samen leren spelen, naar de bibliotheek gaan en veel meer. Ze is heel nauwkeurig en weet wat wel en niet werkt bij een kind.

    Bij Houssnia is het altijd schoon en netjes. Wat ook heel fijn is is haar flexibiliteit en duidelijke communicatie. Ze heeft in het begin op een hele fijne en professionele manier mijn dochtertje laten ‘wennen’ bij haar in de eerste twee weken. Sindsdien gaat mijn dochtertje iedere dag met heel veel plezier naar haar toe en heb ik mij geen enkel moment zorgen gemaakt.

    Kortom, ik zou me geen betere gastouder kunnen wensen en daarom kan ik Houssnia van harte aanbevelen!

  3. Tetiana van Waveren schreef:

    Wij kennen Houssnia al meer dan anderhalf jaar. Zij was de eerste oppas voor ons dochtertje toen zij echt klein was. Houssnia heeft in een ontzettende leuke en professionele manier kennis met Katerina gemaakt. Daarom was het geen twijfel bij ons om Houssnia als de gastouder voor Katerina te kiezen.

    Zij verzorgt leuke activiteiten, binnen en buiten spelen, verschillende speeltuintjes en kinderboerderijen. Bovendien zijn er nog andere aspecten die wij belangrijk vinden: er is een goede routine, een schoon huis, gezond eten en de mogelijkheid om samen met andere kinderen te leren spelen.

    Soms, als ik Katerina kom ophalen, hoor ik “jij mag naar huis, mama. Ik ga bij Houssnia blijven slapen.” Wat kan ik meer wensen?

    Kortom, als jullie een gastouder zoeken, zijn jullie bij haar op de juiste plek!

  4. Hafida schreef:

    Wij zij super blij met houssnia als gastouder.
    Haar communicatie naar de kinderen is zo duidelijk en fijn.
    Onze 2 kinderen komen thuis met geweldige verhalen over hoeveel ze hebben geknutseld en gespeeld.
    Het fijne vooral vind ik dat ze met de kinderen naar buiten gaat om toch even in de buiten lucht te spelen. Mijn kinderen waren meteen bij haar gewend en vrage thuis thuis nog om houssnia. Ik raad alle ouders aan om een kijkje bij haar te nemen jullir een gastouder zoeken dan raden we haar sterk aa . Groetjes mama van afam en sarah

  5. Khadija schreef:

    Wij zijn ook super tevreden met Houssnia, mijn oudste 2 kinderen zijn altijd door familie opgevangen. Voor onze jongste dochter Anissa kon dat niet meer en moest ik opzoek naar professionele opvang. Ik vondt het heel moeilijk om haar aan een vreemde toe te vertrouwen en toen ontmoete ik Houssnia. Er was meteen een klik en had een goed gevoel bij haar. Nu bijna een jaar later denk ik had ik je maar eerder gevonden. Ze voelt als familie, omdat ze zich aan past aan de behoefte van elke kind.Houssnia is heel rustig en duidelijk en dat is heel fijn voor de kids. Ze doet ook zo veel met de kids, altijd verven knutselen en gaan dagelijks naar buiten. Anissa is dol op Houssnia. Ze gaat met veel plezier spelen bij Houssnia!! Dank je wel lieve Houssnia dat je voor onze kindjes zorgt als wij andere dingen moeten doen.

  6. Charissa Kuijten schreef:

    Houssnia is heel lief en geduldig voor kinderen. Onze dochter Lareyna voelde zich al gelijk thuis bij de 1e kennismaking.
    Ze komt vaak thuis met tekeningen en via de whatsapp krijgen we ook altijd leuke foto’s van onze dochter.
    Het is dat we verhuisd zijn, anders hadden we graag Houssnia als gastouder gehouden tot Lareyna naar school zou gaan.

  7. Laura schreef:

    Toen ik aan een vriendin vertelde dat ik een gastouder zocht voor mijn kinderen, raadde zij haar vriendin Houssnia aan. Ik ging eens kennismaken en het voelde meteen goed. Inmiddels zit ook mijn jongste op school en zit onze tijd bij Houssnia erop. Jammer! De kinderen hebben genoten van de uitjes naar de speeltuin en kinderboerderij, het knutselen, bakken en verven. De duidelijkheid en structuur die ze gaf was voor mijn oudste erg fijn. En natuurlijk de liefde, die van haar afstraalt naar de kinderen toe! In communicatie is Houssnia ook erg prettig en in overleg is veel mogelijk.
    Met Gastouderbureau Via Viela, waarop je Houssnia ook kunt vinden, wordt het betalen je ook erg gemakkelijk gemaakt en wordt er ook een vervangend gastouder voor je geregeld mocht Houssnia ziek zijn of zelf vakantie hebben. Kortom: ik heb mijn kinderen altijd met een gerust hart bij haar gebracht, in de wetenschap dat ik aan het eind van mijn werkdag twee blije goed verzorgde, enthousiaste kindjes terug zou krijgen.

  8. Haian schreef:

    Housnia is een enorme aanwinst geweest in de groei en ontwikkeling van onze dochter Mariam. Mariam was 1,5 jaar oud toen zij bij Housnia kwam. De ervaring met Housnia is niet te beschrijven. Housnia is een lief,zorgzaam,verantwoord en eerlijk persoon. Housnia is zeer attend in de ontwikkeling van je kind. Mariam ging met heel veel plezier naar Housnia. Ze voelde zich meer dan thuis. Housnia doet ook heel veel binnen en buiten activiteiten met de kinderen. Elke dag leerde Mariam iets nieuws. Mariam ging 3 dagen in de week naar Housnia. Mariam is nu 5 jaar en toch is er nog steeds contact met Housnia. Housnia wij zijn erg blij met jou. Housnia is meer dan een Gastouder.

  9. Petra schreef:

    Houssnia is een onwijs lieve en vaardige gastouder. In 2019 is onze zoon Midas er gestart en in 2021 onze dochter Ronja.

    Houssnia werkt met een duidelijk programma voor de kindjes. Ze organiseert leuke activiteiten binnen en buiten en biedt de kinderen een voorspelbare structuur.

    De kindjes doen niet alleen leuke dingen, er is ook aandacht voor gezonde voeding en rust.

    Wat Houssnia als gastouder onderscheidt is haar liefde voor ieder kind. Onze dochter heeft bijvoorbeeld duidelijke grenzen nodig, anders gaat ze die opzoeken. Onze zoon had vooral behoefte aan structuur. Ieder kind en iedere behoefte wordt door Houssnia gezien en ze doet er alles aan om deze te vervullen.

    De andere kinderen die bij Houssnia komen, worden allemaal heel hecht. Ronja vindt de opvang dagen daardoor echt een feestje. Als ik haar kom ophalen wil ze geregeld niet mee. Ze blijft graag spelen (en eten) bij Houssnia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *